Toppik Hair Building Fiber gir umiddelbare resultater som varer hele dagen

Toppik Mikrofibre er et produkt til deg som er tynnhåret. Toppik er laget av ørsmå mikrofibre som påføres i håret ditt. De inneholder naturlige hårfibre av organisk keratinprotein som er helt trygt og kan ikke skade håret ditt. 

Toppik er motstandsdyktig i både regn og vind og vil ikke renne eller miste farge. Pulveret kommer i forskjellige farger; mange velger en kombinasjon av to eller tre farger. Vi anbefaler deg å bruke en farge som er litt mørkere enn ditt eget hår. 

TOPPIK HAIR FIBRE

Toppik drysses jevnt over de tynnende områdene. Fibrene forsvinner hver gang du vasker håret, noe som innebærer at du selv kan bestemme hvor ofte og mye du ønsker å bruke.

Toppik tilføres alltid i tørt hår. Dryss Toppik over områdene du ønsker fyldigere og tettere hår. Gre håret med fingrene eller kam for å fordele hårfibrene.
Form frisyren som ønsket og avslutt med Fiberhold Spray for å forsegle fibrene til håret. Enkelte velger å style håret først og drysse toppik over etterpå.

En liten boks rekker til ca 30 dagers bruk ved normalt forbruk. 27,5gr rekker til ca 75 dager.

ROOT TOUCH UP SPRAY

Et produkt som skjuler utveksten din og smelter inn med hårfargen, lett å påføre. Resultatet ser helt naturlig ut, tørker raskt og holder seg til neste gang du sjamponerer håret. Dekker umiddelbart utveksten og grå hår mellom salongbesøkene. Unik airbrush-applikator som gir en byggbar dekning med presisjon. Fargen ser naturlig ut og smelter smidig inn. føles lett og tynger ikke ned håret. For alle hårtyper - tykt, tynt og medium.

  • 98ml
  • 5 nyanser
  • Black - Dark Brown - Medium Brown - Light Brown -Medium Blond.

TILBEHØR