OLAPLEX

Én aktiv ingrediens, OLAPLEX,  er laget for å binde sammen disulfid bindingene (SS-bindinger), som blir brutt ned gjennom kjemiske behandlinger (alle typer fargebehandlinger/lysfarger/bleking og permaneter).
 
 
Olaplex er fri for silikon, sulfater, phtalater, DEA, aldehyder, og er ALDRI testet på dyr.

Bruk Olaplex som et verktøy. Jo mer du bruker Olaplex, jo mer kjent du vil bli. Både med fordelene for deg som stylist og ikke minst for kunden. Med denne kunnskapen kommer muligheten til å presse håret lenger enn noen gang før. Du kan bruke OLAPLEX i alle slags kjemiske behandlinger inkludert permanent og keratinbehandlinger.
 
Husk også å laste ned vår FRENDS-app for grundig opplæring av blandeforhold, samt tips og triks. App`en er tilgjengelig for Andoid og Apple-produkter, søk "Frends Norge", og last ned gratis. Les mer om vår App her.
 
 
Push grensene
Olapex fungerer som en forsikring der du kan ta kundens hår til nivåer du før aldri trodde var mulig. Kort forklart bygger OLAPLEX hår, og vil dermed reparere disulfidbindingene med en gang etter at de er brutt ned, som følge av den kjemiske behandlingen.
 
Enkelt å bruke
Du har Olaplex Bond Multiplier direkte i farge eller lightener. Når du har skylt fargen fra håret, bruker du Bond Perfector og lar virke i ca 10-20min. Klienten bruker Hair Perfector No. 3 hjemme en gang i uken for å få maksimal effekt av behandlingen.
 
Fungerer på ALLE
OLAPLEX har testet produktene på alle hårtyper.  Asiatisk, afroamerikansk, tynt/normalt/grovt, tidligere kjemisk behandlet og jomfru.
 
Less is more
Olaplex har vært brukt tusenvis av ganger med fantastiske resultater. Det eneste som kan gå galt, er at du bruker for mye Olaplex med lighteneren eller ikke bumper opp vannstoffet et volum opp. Mange er så fornøyde med OLAPLEX etter første gangs bruk at de ønsker å legge i enda mer andre gang. Hvis du gjør dette, vil håret ta en evighet å løfte. Det er som å tilsette vann til saft; du fortynner vannstoffet med Olaplex, og du balansere det ved bumpe opp volumet. (IKKE på tynne hår)
 
Du starter med Olaplex Bond Multiplier No.1 ved å ha den direkte i lightener eller farge etter at du har blandet med vannstoff. Etter å ha skyllet ut fargen fra håret, bruker du Olaplex Bond Perfector nr.2 i minst 5 minutter. Skyll, sjampo og condition. Du kan også legge den i håret som en cutting lotion. For å styrke håret ytterligere, tar kunden med seg hjem Hair Perfector No.3 for bruk én gang i uken. Det er veldig enkelt og trygt. Se emballasje og mediekit som følger med din forsendelse for detaljert beskrivelse av bruk.
 
Langsiktige effekter
Alle ønsker å vite om Olaplex bygger seg opp i håret og gjør det vanskelig å farge eller lysne etter flere bruk. Det raske svaret er at håret bare fortsetter å bli bedre. OLAPLEX` testere, kjendisfrisører som har alt å tape, har brukt Olaplex på tusenvis av kunder flere ganger i over et år, og ikke gitt en eneste rapport på noe negativt. Det eneste som kan gå galt med Olaplex, er bare rett og slett at du bruker for mye Olaplex og fortynner vannstoffet som du legger til. Dette ser ut til å skje ofte nok for oss å nevne det igjen her. Det er en ny kjemi og det krever at du tenker litt annerledes.
 
Ingen tryllestav
Det er viktig å understreke at OLAPLEX ikke er en tryllestav som gjør at du kan gjøre hva som helst med hvilket som helst hår. Hvis du ikke ville ha gjort en farge/bleke jobb på et hår, ikke gjør det selv om du har OLAPLEX. Ikke bump opp volum på tynne hår. Husk at varme og folie akselererer den kjemiske prosessen.
Bruk din kunnskap og fornuft, og du vil få fantastiske resultater!
 
OLAPLEX kommer i 3 steg:

Olaplex Bond Multiplier No 1
Bland direkte i fargen, etter at den er ferdig blandet med vannstoff.

Olaplex Bond Perfector No 2
Påføres etter at fargen er skyldt ut. La den virke i min. 5 min, skyll ut, vask og avslutt med conditioner.
Kan brukes som en hurtig styrkende kur, eller som en “cutting lotion”. 

Olaplex Hair Perfector No 3
Kunden tar med seg No 3 hjem, til bruk en gang pr. uke, for det beste resultatet.

 

Gjør som hundretusener av frisører verden over; Tilby OLAPLEX i dine behandlinger du også!